Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nefes kesen yarış

Nefes kesen yarış

SPOR Haberleri

Zirveye oynayan dört takım arasında saflar oldukça sıkışık. Lig ‘fotofiniş’le belirlenecek gibi görünüyor...

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon görülmemiş bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Zirve mücadelesi veren dört takım, haftalardır yarıştan kopmadan tampon tampona dizilmiş durumda. 23. haftada derbide Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi yenmesi, Başakşehir’in de evinde Gençlerbirliği’yle berabere kalması safların daha da sıklaşmasına sebep oldu. Lider Galatasaray ile Başakşehir 47, Beşiktaş ile Fenerbahçe de 44 puanla zorlu maratona devam ediyor. Ligde kalan 11 haftada da tablo değişmeyecek gibi görünüyor.

Üçü kupada da var
Uzun yıllar sonra 4 takım birden şampiyonluk yarışını nefes nefese sürdürürken, kazananı ‘fotofiniş’ belirleyecek gibi… Lider Galatasaray, kalan 11 rakibiyle ligin ilk yarısında yaptığı maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Başakşehir 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi, Beşiktaş 4 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi, Fenerbahçe ise 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Bu dört takımdan Başakşehir haricindekiler aynı zamanda kupada da şampiyonluk yarışı içinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...