Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ecem Karaağaç diskalifiye oldu | Survivor Ecem'e ne oldu?

Düzenleyen:
Ecem Karaağaç diskalifiye oldu | Survivor Ecem'e ne oldu?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Ecem diskalifiye oldu. Survivor'ın başında gönüllüler takımından All star'a geçen Ecem Karaağaç elendi. Peki Survivor Ecem'e ne oldu? Survivor Ecem elendi mi, nerede? İşte Survivor Ecem hakkında merak edilenler

Survivor Ecem elendi mi? Dün akşam yaşanan eleme gecesininde gönüllüler takımından Gizem elendi. Ancak All Star takımında yarışan ve sakatlanan Ecem'de diskalifiye oldu. Peki Ecem'e ne oldu? Survivor Ecem neden elendi, Ecem elendi mi? İşte Survivor Ecem hakkında merak edilenler

SURVİVOR ECEM'E NE OLDU?

Survivor All star'da adada beklenmeyen ayrılık. Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, ada konseyinde All Star takımından Ecem Karaağaç'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Survivor Ecem Karaağaç yarışmaya devam edemeyecek
Acun Ilıcalı, "All Star takımına bir bilgi vermem gerekiyor. Ecem yarışamıyordu, takımda değildi, birkaç gündür adada yok. Doktorumuz Metin Kuş son ana kadar 'düzelme olur mu?' diye bekledi. Bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyeceğini söyledi. Ecem'in fiziksel rahatsızlığı var. Ecem için Survivor tamamlanmış oldu. Sağlıktan daha önemlisi yok. Kendisine 'geçmiş olsun' diyoruz. Sizin de yedek bir oyuncuyla buluşmanız ilerleyen günlerde gerçekleşecek" dedi.

Ecem Karaağaç diskalifiye oldu | Survivor Ecem'e ne oldu?

SURVİVOR ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?
Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor'a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...