Dere yükseldi, araç sulara kapıldı: 1 ölü

Düzenleyen:
Dere yükseldi, araç sulara kapıldı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Milas’ın Ören mahallesindeki deniz ile birleşen Kocaçay deresinden geçmeye çalışan araç sel sularının şiddetini arttırması sonrası araç denize sürüklendi. Araçta bulunan karı-kocadan kadın Fidan Gümüş olay yerinden 800 metre ileride ölü bulundu. Sinan Gümüş’ün arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.15 sıralarında Jandarmaya Kocaçay deresine iki şahsın düştüğü ihbarı alınmasının ardından olay yerine UMKE, 112, AFAD, Jandarma, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve MUSKİ ekipleri yönlendirildi. Kocaçay deresi ile denizin arasında bulunan ve İskele caddesine bağlanan tali yolda, yoğun yağış sonrası su seviyesinin yaklaşık bir metre yükseldiği tali yol üzerinde 48 AAS 86 plakalı araç olduğu görüldü. Aracın içerisinde kimse bulunmazken, görgü tanığı 55 yaşlarında bir erkek ve bir kadının sürüklendiğini gördüğünü söyledi. 
Ekiplerin çalışmaları sonrası olay yerinden yaklaşık 800 metre ileride kıyıda Fidan Gümüş isimli kadının cesedine ulaşıldı. Eşi Sinan Gümüş’ün ise arama çalışmaları karadan AFAD, İtfaiye, Jandarma, Büyükşehir İtfaiye ve MUSKİ ekipleri tarafından, havadan da Sahil Güvenlik helikopteri tarafından devam ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...