Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Beşiktaş Yorumu: Gururu İçin oynayacak

Düzenleyen:
UEFA'dan Beşiktaş Yorumu: Gururu İçin oynayacak

SPOR Haberleri

UEFA'nın resmi internet sitesi, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih'e 5-0'la boyun eğen Beşiktaş'la ilgili, "Gururu için oynayacak" başlıklı bir makale yayınladı.

 UEFA'nın resmî internet sitesi, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup olarak tur şansını zora sokan Beşiktaş ile ilgili bir değerlendirme yazısı yayımladı.

"Beşiktaş, Bayern Münih karşısında gururu için oynayacak" başlığını kullanan UEFA, Siyah Beyazlılar'ın inanılmaz bir geri dönüş gerçekleştirememesi durumunda Avrupa defterini kapatacağını vurguladı.

HİÇBİR TAKIM 5-0'LIK MAĞLUBİYETTEN SONRA TURU GEÇEMEDİ

Allianz Arena'da oynanan ilk maçın detaylarının aktarıldığı haberde daha önce hiçbir kulübün UEFA organizasyonlarında 5-0'lık bir mağlubiyetten sonra turu geçemediği hatırlatıldı.

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında Vodafone Park'ta oynanacak rövanş mücadelesi, 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...