Vestel, yabancı kentte yol arkadaşı

Vestel, yabancı kentte yol arkadaşı

Ekonomi Haberleri

Türk şirketi Vestel, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde ‘Akıllı Şehir Asistanı’ ve Pisano’nun web tabanlı müşteri etkileşim uygulamalarını tanıttı.

Büyük ilgi gören  sistem, Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt tarafından tanıtıldı. Sistem, tam anlamıyla bir akıllı şehir asistanı. Metin Salt, “Özellikle büyük şehirde yaşıyorsanız, her yerini bilemezsiniz. Yanınızda bir rehber olsa, büyük rahatlıktır ama mümkün değil. İşte bu ‘Akıllı Şehir Asistanı’, telefonunuzu şart etmek dahi, hava ve yol durumu, yol tarifi ve gerekirse taksi bulma gibi acil ihtiyaçlarınız için yanınızda. Sadece vatandaşlar için değil o şehrin yönetimi de içine yerleştirilebilen sensörler sayesinde bazı bilgilere sahip olabiliyor. Vestel olarak Pisano’ya yatırım yaparak uygulamanın ileri taşınmasına katkı sağlayacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...