İzmir'deki Gezi eylemcisi Tunceli'de yakalandı

/ Kaynak: İHA
İzmir'deki Gezi eylemcisi Tunceli'de yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'de düzenlenen Gezi Parkı olaylarıyla ilgili eylemlere katılan ve terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla aranan bir kişi, Tunceli'de yakalandı.

İzmir Emniyet MüdürlüğüTerörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte yaşanan Taksim Gezi Parkı odaklı olaylarla ilgili soruşturma kapsamında, 20 Haziran'da İzmir merkez olmak üzere 3 ilde birinci dalga operasyonu düzenledi. Bu operasyonda gözaltına alınmak istenilen O.Ö., aramalara rağmen bulunamayarak hakkında yakalama kararı çıkarıldı. O.Ö., Tunceli'de yakalanarak gözaltına alındı.
İzmir'de düzenlenen Gezi Parkı eylemlerinde 'kamu bina ve araçlarıyla iş yerlerine zarar verilmesi, provokatörlük ve eylemlere katılan grupların yönlendirilmesi' ve O.Ö. adlı şüphelinin, terör örgütü üyesi olduğu iddia edildi. O.Ö.'nün, Tunceli Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak operasyonda yakalandığı ve emniyetteki sorgusunun ardından Tunceli'de hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...