Mültecilere 10 ton hurma dağıtıldı

/ Kaynak: İHA
Mültecilere 10 ton hurma dağıtıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde bulunan yaklaşık 30 bin Suriyeli mülteciye, 10 ton hurma dağıtıldı.

İftardan sonra başlanılan hurma dağıtımı gece geç saatlere kadar sürerken, hurma dağıtımı halkla ilişkiler birimi gençleri tarafından gerçekleştirildi. Hurma dağıtımında çadır kent müdür yardımcılarından Mehmet Asutay ve Hasan Öztürk bizzat dağıtımın başında durarak dağıtımla ilgilendi. Dağıtım sırasında müdür yardımcıları bazı engelli ve yaşlı aileleri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında Suriyeli mülteciler de müdür yardımcılarına mırra kahvesi ikramında bulundu. Mülteciler, "Öncelikle bizleri Ramazan'da unutmayan çadır yönetimine teşekkür ederiz. Bizler de hurma dağıtımında görev aldık. Gerçekten örnek bir davranış. Suriyeli mülteciler olarak, çadır kent yönetimine ve Türk hükümetine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...