Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 milyon euro göz göre göre gitmiş

25 milyon euro göz göre göre gitmiş

GÜNDEM Haberleri

Eski TFF Başkanı Hasan Doğan, AB'den 25 milyon euroluk hibe çıkarttı. Sonraki başkan Mahmut Özgener ilgisiz kalınca para geldiği gibi gitti.

Eski nbsp;TFF nbsp;Başkanı nbsp;Hasan Doğan, AB'den nbsp;25 milyon euroluk hibe nbsp;çıkarttı. Sonraki başkan nbsp;Mahmut Özgener nbsp;ilgisiz kalınca para geldiği gibi gitti. nbsp;Muhabirimiz nbsp;Fatih Vural'ın önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak kitabı "Can Paker Kitabı - Geriye Bakmak Yok"ta çok çarpıcı bilgiler yer alıyor. Hem merhum Hasan Doğan yönetiminde hem de Mahmut Özgener yönetiminde görev yapan Paker, biyografisinde, Doğan döneminde, AB Komiseri Olli Rehn vasıtasıyla, AB'den çıkarttıkları 25 Milyon Euro'luk fonun, Mahmut Özgener Federasyonu'nun ilgisizliği sebebiyle alınamadığını anlatıyor. Türkiye Futbol Federasyonu o dönem Kürt sorununun çözümüne destek sağlamak için, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da statlar yapmak üzere, Avrupa Birliği'nden hibe mahiyetinde 25 Milyon euroluk bir para çıkartılıyor. Amaç 25 milyon euroluk bu parayı Kürt sorununun çözümü çerçevesinde hükümete yardımcı olmak için sportif faaliyetlere harcamak, bölge insanını spora yatkın hale getirmek... Ancak Hasan Doğan'ın ömrü bu çok istediği parayı kullanmaya yetmiyor. Doğan'ın vefatının ardından TFF'nin başına Mahmut Özgener geçiyor. Ancak Özgener, Hasan Doğan'ın bu projesi ile hiç ilgilenmiyor ve adeta rafa kaldırıyor. nbsp;Can Paker, bu paranın alınması için Özgener ile defalarca görüştüklerini ancak bir türlü başarılı olamadıklarını belirtiyor. Mahmut Özgener'in ilgisizliği yüzünden Türkiye'nin hakkı olan 25 milyon euro geldiği gibi AB'ye göre geri dönüyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...