Özgürlüğe 1 gün kala yeniden tutuklandı

Özgürlüğe 1 gün kala yeniden tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da cezaevlerine yönelik yapılan operasyonla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Ahmet D. cezasının bitmesine bir gün kala yeniden tutuklandı.

İstanbul'da cezaevlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şebeke lideri olduğu öğrenilen "Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet D.'nin yarı açık cezaevinde olduğu ve cezasının bitmesine bir gün kala operasyon kapsamında yeniden işlem gördüğü ortaya çıktı. İşlediği suç kapsamında ceza alan Ahmet D.'nin Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde çalışarak cezasını çektiği dün ise cezasının son günü olduğu öğrenildi. Cezadan bir gün önce gelen operasyonda infazı gerçekleşmeyen Ahmet D., kapalı cezaevinde 1 yıl daha yatacak. Cezaevinde rüşvet karşılığı dışarı çıktığı öğrenilen Ahmet D., Karun Hazinesi'nin en değerli parçası Kanatlı Denizatı broşunun yurt dışına satılması ile ilgili gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmıştı. Şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda Kartal Yarı Açık Cezaevi Müdürü ve yardımcıları, Silivri 1 No'lu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu İkinci Müdürü Yusuf Çetin K., Maltepe Cezaevi Müdür Yardımcısı, Ve Metris Cezaevi'nde bulunan toplam 15 kamu görevlisi gözaltına alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...