Pepe ile Soldado arasındaki gerilim

Düzenleyen:
Pepe ile Soldado arasındaki gerilim

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında sürekli karşı karşıya gelen Pepe ile Soldado arasındaki gerilim, aslında bundan yıllar öncesine dayanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren ve 2-2 sona eren olaylı mücadeleye Pepe ile Roberto Soldado arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

2009'DAKİ OLAYLI MAÇA DAYANIYOR

Daha önce Real Madrid'de birlikte forma giyen iki oyuncu arasındaki gerilim, aslında bundan yıllar öncesine dayanıyor.

Her şey, Real Madrid ile Getafe arasında 2009 yılında oynanan La Liga mücadelesinde başladı. 2008/2009 sezonunun başında Real Madrid'den Getafe'ye transfer olan Soldado, Santiago Bernabeu'da eski takımına karşı ilk lig maçına çıkmıştı.

Mücadelede ilk golü atan isim de henüz 10'uncu dakikada Soldado olmuş ancak yıldız futbolcu golden sonra sevinmemişti.

Pepe ile Soldado arasındaki gerilim

PEPE 10 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Karşılaşmanın 87'nci dakikasında skor 2-2'yken ceza sahası içinde Getafe kaptanı Javier Casquero'yu düşüren Pepe, yerdeki rakibini tekmeleyerek büyük bir infiale neden olmuştu. Soldado, Pepe'nin bu hareketine çok sinirlenmişti.

Javier Casquero, kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirememiş ve Real Madrid 90+3'te Gonzalo Higuain'in ayağından bulduğu golle maçı 3-2 kazanmıştı.

Pepe, yaptığı sportmenlik dışı hareketin ardından 10 maçlık rekor bir ceza almıştı.

 

İki futbolcunun dünkü mücadeleki gergin anları, işte 9 yıl evvel oynanan bu karşılaşmayı hatırlattı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...