Evkur Yeni Malatyaspor’da bekleneni veremeyen Dia takımda kalmak istiyor

Düzenleyen:
Evkur Yeni Malatyaspor’da bekleneni veremeyen Dia takımda kalmak istiyor

SPOR Haberleri

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Issiar Dia, talihsiz sakatlıklar yaşadığını ifade ederek, çok çalışıp, sahalara dönerek sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istediğini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Issiar Dia, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezona çok iyi başladığını ancak talihsiz sakatlıklar yaşadığını belirterek, "Talihsizlikler, sakatlıklar peşimi bırakmadı. Sezonu iyi bitirmeye çalışacağım. Geri döndüm, çok çalışıyorum. Hiç olmazsa sezonun sonunu iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağım” diye konuştu. 
Yeni Malatyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dia, 2020 yılına kadar takımla olacağını ifade etti. Senegalli futbolcu, Malatya’da çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Hem takım hem de taraftar olsun sürekli bana ilgi gösterdikleri için çok mutluyum. Bunu gelecek sene onlara iade edeceğimi düşünüyorum” dedi. 

“Durumumuz daha da iyi olabilir” 
Dia, Evkur Yeni Malatyaspor’un son durumuna ilişkin, “Şu an ki durumumuz çok iyi, daha da iyi olabilir. Özellikle hoca değişiminden sonra çoğu kişi bize inanmadı. Bizde tam tersini ortaya koyarak, iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Kalan maçlarda maksimumum puanı alıp, daha yukarı sıralara tırmanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. 

“Çok çalışıp, sezonu iyi bitirmek istiyorum” 
Senegalli orta saha oyuncusu, Yeni Malatyaspor’a güzel bir ilgilinin olduğu ifade ederek, “Kulübe ve bana güzel bir ilgi var. Gazeteciler, taraftarlar, kulüp çalışanlarını da katıyorum. Bu nedenle çok çalışıp, sezonu iyi bitirmek istiyorum. O insanlara karşı bir teşekkür amaçlı bitirmek istiyorum. Bir an önce dönüp, eski İssiar’ı sahada izlettirmek istiyorum” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...