Çakmak atana 1 yıl izleme yasağı

/ Kaynak: İHA
Çakmak atana 1 yıl izleme yasağı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Adana Demirspor'un Ocak ayında kendi sahasında Boluspor'la oynadığı maçta, hakeme çakmak atan taraftara 1 yıl maç izleme yasağı verildi.

5 Ocak Stadı'nda 20 Ocak 2013'de oynanan ve 1-0 Boluspor'un üstünlüğü ile tamamlanan maçta Hasan Yakut (21) takımının gol yemesine sinirlenerek cebinde bulunan çakmağı hakeme attı. Güvenlik birimleri tarafından çakmak attığı tespit edilen Hasan Yakut hakkında 'müsabakanın düzeninin bozulmasına sebebiyet verme' suçundan 1-3 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı. nbsp;
Adana 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davada tutuksuz sanık Yakut, "Ben Adana Demirspor taraftarıyım. Hakeme sinirlendiğim için çakmak fırlattım. Çok pişmanım" dedi.
Sanık Hasan Yakut, mahkeme tarafından önce 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra da duruşmadaki iyi halinden dolayı cezası 2.5 aya indirilen Yakut, sabıkasız oluşu ve bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirilerek, cezası ertelendi. Sanığa ayrıca, 1 yıl süre ile de maç izleme yasağı verildi. Karar kesinleştikten sonra Yakut, maç günleri polis merkezine giderek imza atacak.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...