Erkunt, dünyada ArmaTrac olarak traktör üretecek

Erkunt, dünyada ArmaTrac olarak traktör üretecek

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten Zeynep Erkunt Armağan, traktör içinAr-Ge merkezi açtıklarını, Ar-Ge’ye en fazla kaynak ayıran 250 şirketten biri olduklarını söyledi.

Çiftçiyi dinleyerek onlardan aldığı önerilerle traktörleri geliştirdiklerini söyleyen Erkunt, “Marka başarımızın ardında her şeyden önce Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü üretmek yatıyor.” ifadesini kullandı. 37 senesini sektörde geçiren Armağan, yurt  dışından teknoloji getirerek dünya markası olunamayacağını ifade ettiği konuşmasında “140 farklı modelimiz bulunuyor. Bu modellerin her birinin bakımı konusunda servislerini en iyi şekilde eğitmeye gayret gösteriyoruz. Türk çiftçisinden aldığımız feyz ile dünya çiftçisi için de düşünür ve çalışır hâle gelmek, bugün bizi Türkiye’nin ilk yerli traktör markasının yurt dışında üretilmeye başlanması noktasına getirdi. Gururla söylüyorum ki, Erkunt çok kısa bir zaman içinde lisans vererek ‘ArmaTrac’ markası ile yurt dışında üretilmeye başlanacak. Dünya markaları üretmek için çabalayan bir ülkenin, dünyaya ihraç ettiği markalardan birisi olmak yalnız Erkunt’un değil, Türkiye’nin de başarısıdır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...