Gaziantepspor yeni sezonda iddialı

/ Kaynak: İHA
Gaziantepspor yeni sezonda iddialı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezon hazırlıklarının başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Teknik direktör Bülent Uygun yaptığı basın toplantısında takımdaki son durumu değerlendirdi. Geçen sezon sakatlanan ve bir türlü verim alınamayan futbolcuların yeni sezona düzelmiş olarak girmesinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Uygun, "Geçen sezondan sakatlarımızın iyileşmiş olması ve takıma katılımlarıyla geçen sezonki kadromuza yeni transfer olarak görüyorum. Takıma önemli katkılar sağlayacaklarını biliyorum. Çünkü hepside bir birinden yetenekli futbolcular ve bu takım için mücadele edebilirler. Bu futbolcularımızla birlikte iyi bir ivme kazanacağımıza inanıyorum. Ayrıca kiralık gönderdiğimiz futbolcular vardı onları da deneme fırsatı bulduk. Bu futbolcularımızın da son durumunu takip ederek Gaziantepspor için yararlı olup olmayacaklarına bakarak karar vereceğiz. Bu futbolcuları da gerekirse kiralık göndereceğiz gerekirse de pozisyonumuzu belirleyip yolumuzu çizeceğiz" dedi.Transferlere de değinen teknik direktör Bülent Uygun, "Bugün itibariyle Serdar Kurtuluş'u Beşiktaş Kulübü'ne tekrar satmış bulunuyoruz. Tabi gönül isterdi ki, Serdar bizimle olsun, çünkü benim tanıdığım güzel insanlardan biri. Karakteri, kişiliği, futbolculuğu, yaptığı kaptanlığı gibi Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden birisi. Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum. Serdar'ın karşılığında da 1.5 milyon Euro ve Hasan Türk gibi genç bir futbolcuyu aldık. Cenk Tosun konusunda da görüşmeler devam ediyor. Kendisiyle 3 yıllık yeni bir sözleşme yaptık. Transfer döneminde olası bir sonuçla Cenk Tosun yeni takımına gidecektir" diye konuştu.
Hazırlıkların sakatsız geçtiğini ifade eden genç teknik adam, "Buradaki çalışmalarımızı sorunsuz bir şekilde yaptık ve futbolcularımıza çok iyi yüklemeler yaptığımıza da inanıyorum. Pazar günü İtalya'da olacağız. Orada 5 hazırlık maçı yapacağız. Bu maçlardan 3'ü kesinleşti. İkinci etapta eksikliklerimizi göreceğiz. Genelde maç anlamında oynadığımız için takımımızda olması gerekenleri belirleyip ona göre transferleri de yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...