Üsküdar’da kitap günleri

Üsküdar’da kitap günleri

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Farklı ülkelerden 59 yayınevi ile 300 ilim adamı ve yazarın katılacağı organizasyon kapsamında, özel gezilerden sempozyumlara, sergilerden kitap imza günlerine kadar birçok etkinlik gerçekleştirilecek

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi, Halidi Maarif İlim ve Kültür Derneği ile Haşimi Yayınevi’nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlediği “3. Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri” başladı.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın da katıldığı açılış programı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın bir kültür, sanat, tarih, hoşgörü, ilim ve irfan şehri olduğunu söyledi. Türkmen, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri”nin kitapseverler için ayrı bir pencere açacağına inandığını ifade etti.
TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı da etkinliğin, İslam dünyasının en büyük fuarı olması temennisinde bulundu. Kitap ve kültür günleri, 11 Mart’a kadar Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...