Ordu'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

/ Kaynak: İHA
Ordu'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, bazı ev ve iş yerleri su altında kaldı.

Ordu şehir merkezi'nde sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, Ordu-Ulubey karayolunda araçlar ilerlemekte zorlandı. Vatandaşlar su birikintisi oluşan yollardan geçmekte güçlük çekti. Trafik ekipleri, su birikintilerinin olduğu bölgelerde önlem alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken, belediye ekipleri de mazgalları temizleyerek suyu tahliye etmeye çalıştı.İş yerini ve evini su basan vatandaşlar evlerini ve iş yerlerini temizlerken, Halis Köksal isimli esnaf, "Sabah saatlerinde başlayan yağmur, 15 dakikada etkisini göstererek sanayiyi su bastı. Eski sanayi esnafı zor durumda kaldı. Her defasında aynı şeyler oluyor. Bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Sayın başkan durumu görüyordur" diye konuştu.
Evini su basan Hanife Şahin, su baskınına uyurken yakalandıklarını belirterek, "Ben bu evde iki çocuğum ve eşimle kalıyorum. Sabah uyuyorduk. Yağmur sesiyle uyandık, baktım eve su giriyor. Komşuları çağırdım. Eşyalarımızı üst üste kaldırdık. Temizlik yapıyoruz. Her defasında su basıyor. Artık eşyalarımızı yenileyecek gücümüzde kalmadı" şeklinde konuştu.
Bazı vatandaşlar ise su baskınından dolayı belediyeye tepki gösterdi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...