ABD'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin Kuzeydoğu kıyısında etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur, sel ve su baskınlarına ve elektrik kesintilerine neden oldu, tren seferleri ile 2 binden fazla uçuş iptal edildi.

ABD'nin kuzeydoğu kıyısında etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına Boston başta olmak üzere, kıyı kesimlerde sel ve su baskınlarına ve elektrik kesintilerine neden oldu.

Hava muhalefeti nedeniyle bir milyondan fazla kişi elektriksiz kalırken, doğu kıyısında tren seferleri de rüzgarın etkisiyle ağaçların rayların üzerine devrilmesi sonucu durduruldu.

New York, Washington ve Boston arasındaki tren seferleri askıya alındı. 2 binden fazla uçuş iptal edilirken, rötarlar yaşandı.

Hızı saatte 110 kilometreyi bulan rüzgar Washington'da da ağaçların devrilmesine neden oldu ve şiddetli rüzgar nedeniyle federal kurumlar cuma günü kapandı. 

ABD'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...