Gülsüm annenin maaşına haciz kaldırıldı

/ Kaynak: AA
Gülsüm annenin maaşına haciz kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut'un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın maaşına gelen haciz kaldırıldı.

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut'un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın maaşına gelen haciz kaldırıldı. Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut'un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın, 9 yıl önceki vergi borcu nedeniyle bakım maaşına gelen haciz kaldırıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kabadayı'nın 9 yıl önce işlettikleri bakkal döneminden kalan ve faizlerle 24 bin liraya ulaşan vergi borcu nedeniyle Umut'un bakımı için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ödenen 830 lira maaş ile babasına ait emekli maaşına haciz konulduğunu hatırlattı. Haczin kaldırılması için Muratpaşa Vergi Dairesine dilekçe verildiğini, maaşın yatırıldığı bankanın genel müdürlüğüne de yazı yazıldığını anlatan Taş, genel müdürlükten şubeye yazının ulaşmak üzere olduğunu, böylece haciz işleminin tamamen kaldırılmış olacağını söyledi. Taş, benzeri sorunların 2009 yılından bu yana yaşandığını, ailenin 3 ayda bir dilekçe vererek haciz uygulanmasını engellediğini ifade etti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...