Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Javier Calleja'dan Enes'e övgü

Düzenleyen:
Javier Calleja'dan Enes'e övgü

SPOR Haberleri

Villarreal Teknik Direktörü Javier Calleja, "Enes Ünal'ın yeteneklerinin sınırı yok" dedi.

La Liga’da Villarreal forması giyen millî yıldızımız Enes Ünal, kariyerinde büyümeye devam ediyor. Bu sezon sarı denizaltılarla oldukça başarılı bir dönem geçiren genç forvet, ilk 11’in değişilmez isimlerden olmaya başladı.

Son dönemde Villarreal’in ünlü golcüsü Carlos Bacca ile hücum hattında iyi bir ikili oluşturan Enes Ünal, takımının attığı son 14 golün 9’unda pay sahibi oldu.

LİMİT KOYABİLECEĞİNİZ BİR OYUNCU DEĞİL

Villarreal’in 39 yaşındaki teknik direktörü Javier Calleja da genç öğrencisinden övgüyle bahsediyor. Enes’in yeteneklerinin sınırlanmaması gerektiğini aktaran Calleja, “Sezon başına oranla takıma daha fazla adapte oldu. Levante’ye kiralık gitmiş olması ona çok şey kazandırdı, farklı bir oyuncuya dönüştü. Takım arkadaşlarıyla daha iyi iletişim kuruyor. Sıradışı özellikleri olduğu için Enes, kendisine limit koyabileceğiniz bir oyuncu değil” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...