Muhalifler ile PYD çatıştı, Türk genci öldü

/ Kaynak: CHA
Muhalifler ile PYD çatıştı, Türk genci öldü

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Suriye'nin Rasulayn kasabasında muhalifler ile PYD güçleri arasında çıkan çatışmada bir mermi, Ceylanpınar'da Mahsun Ertuğrul'un göğsüne isabet etti.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine sınır olan Suriye'nin Rasulayn kasabasında muhalifler ile PKK'nın kolu PYD güçleri arasında çıkan çatışmada bir mermi, Ceylanpınar'da 17 yaşındaki Mahsun Ertuğrul'un göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan genç, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çatışmada yaralanan Özgür Suriye Ordusu'ndan 4 kişi ise sınırdan geçirilerek Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Tedavi altına alınan yaralılardan biri, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi. Rasulayn'da yer yer çatışmaların yaşanmasıyla duyulan silah sesleri Ceylanpınar'da tedirginlik yaşattı. Sınır ötesinden gelen bir mermi, Ceylanpınar'da parkta oturan 17 yaşındaki Mahsun Ertuğrul'un göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan genç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ceylanpınarlı Ahmet Gündüz isimli bir vatandaş da evinde kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş tedavi altına alındı. nbsp;Hastane önünde bekleyen vatandaşlarla polisler arasında küçük tartışma yaşandı. Jandarmanın gelmesiyle hastane önünde bekleyen vatandaşlar dağıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...