Mahallelinin kanalizasyon tepkisi!

Düzenleyen:
Mahallelinin kanalizasyon tepkisi!

YAŞAM Haberleri

Mahallenin içinden açık bir şekilde akan kanalizasyon insanlar ve hayvanlar için tehlike saçıyor.

Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı yaklaşık bin nüfuslu Kadıköy Mahallesi'nde yıllardır açık bir şekilde dereye akan kanalizasyon çevre halkı için tehlike oluşturuyor. Kanalizasyonun mahalle içinde kalan bazı kısımları kapalı sisteme çevrilip toprak altında kalırken, önemli bir kısmı ise halen bir dereden açık bir şekilde akmaya devam ediyor. Mahalle sakinlerinin içme suyu olarak kullandığı çeşmelerin hemen yanı başından açık bir şekilde akan ve özellikle kötü kokuya neden olan kanalizasyonun çevresinde hayvanlar otluyor. Mahalleli kanalizasyonun bir an önce kapalı sisteme çevrilerek üstünün kapatılmasını istiyor.

Mahalle sakinlerinden Nurşen Uyanık, kötü kokudan bıktıklarını söyleyerek, “Leş gibi kokuyor buna bir çare bulunmalı. Burası belki 10 belki 15 yıldır depo yapıldı yapılalı açıktan akıyor. Ben hayvanlarımı sürüyorum bu kanalizasyonun içinden bağ evine gidip geri geliyorum. Yine bunun içinden geliyorum mecburum buradan gitmeye çünkü başka yolum yok. Hasta oluruz diye korkuyoruz hayvanların sütünü içiyoruz. İnekler kanalizasyonun geçtiği yerin yanında yayılıyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...