Vodafone'dan günde 1 lira taksitle akıllı cep telefonu

- Güncelleme:
Vodafone'dan günde 1 lira taksitle akıllı cep telefonu

Ekonomi Haberleri

Faturalı hatlara 24 ay taahhütlü, faturasız hatlara 12 ay taksitle 'Vodafone'lular günde 1 lira ödeyerek akıllı telefona sahip olabilecek.

Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü akıllı telefon "Vodafone Smart Mini"yi tanıttı. Android Jellybean 4.1 işletim sistemi ve 3.5 inç dokunmatik ekrana sahip olan telefon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Vodafone Smart Mini'nin 319 liradan satışa sunulacağını söyledi. Faturalı hatlara 24 ay taahhütlü, faturasız hatlara 12 ay taksitle satılacak telefona 'Vodafone'lular günde 1 lira ödeyerek sahip olabilecek. Ayrıca telefon da 2 MP kamera, 1 GHz işlemci, 3G ile 7.2 Mbps internete bağlanma hızı, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4 GB dahili depolama alanı, ve MicroSD bellek kartı desteği bulunuyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...