Destici: Söylentilere itibar etmem

Destici: Söylentilere itibar etmem

POLİTİKA Haberleri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici “Millî ve yerli olan ‘Cumhur İttifakı’nı parçalamak, bu ittifaka yönelik fitne ateşini yakmak adına ortaya atılan bir takım söylentilere itibar etmiyoruz. Kimsenin de itibar etmemesini salık veriyoruz” dedi.

Sonuna kadar Cumhur İttifakı’nın yanında olacaklarını belirten Destici sözlerine şöyle devam etti: Şimdi BBP’nin bu ittifakın içerisinde nasıl yer alacağı üzerine tartışma başlatıldı. Bizim bu süreçteki yol haritamız şudur, öncelikli olarak Meclis’teki uyum kanunları süreci tamamlanacak, dolayısıyla da yasal olarak siyasi partilerin hangi şekilde ittifak yapacağı net olarak ortaya çıkacak. Bu süreci takip ediyoruz ve buna ziyadesiyle katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu tamamlandıktan sonra partiler ittifakta nasıl yer alacaklar, bu ittifak edecek partiler arasında müzakere edilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...