Katil Esad'ın Afrin'e gönderdiği birlik yok edildi

Düzenleyen:
Katil Esad'ın Afrin'e gönderdiği birlik yok edildi

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye destek olmak için Mehmetçik'e karşı cepheye geçen katil Esad rejimine bağlı birlikler, büyük kayıplar veriyor.

Suriye'nin kuzeyinde barış ve huzur ortamını sağlamak için harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeye yerleşen teröristleri tek tek etkisiz hâle getiriyor.

Terör örgütü YPG'nin işgal altında tuttuğu bölgeleri terörden arındıran Mehmetçik'e karşı direnemeyen YPG'li teröristler, Esad rejiminden yardım almaya başladı.

TEK FARK TABUTLARIN RENGİ

Rejime bağlı birlikler, YPG'li teröristlerin kalleş planlarına dâhil olarak Türk askeriyle çatışmalara girdi. Bu terör ittifakının sonuca etkisi ise yalnızca tabutlarda görüldü.

Türk askeriyle girdiği çatışmalarda etkisiz hale getirilen rejim birliklerinin cenazeleri toplu bir şekilde kaldırılmaya başlandı.

Tabutların üzerinde YPG paçavrası yerine Suriye bayrağı serildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...