Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Özür" telefonunu kabul etmedi: İstemiyorum

Düzenleyen:
"Özür" telefonunu kabul etmedi: İstemiyorum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, Beşiktaşlı Quaresma'yı arayıp "Josef de Souza senden özür dileyecek" dedi. Quaresma kabul etmedi.

 Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin ardından polemiklerin merkezindeki Ricardo Quaresma ile saha içinde tartışma yaşadığı Josef de Souza arasında soğuk savaşın sürdüğü ortaya çıktı.

"Sahada olan sahada kalır" düsturunun aksine, Josef'in zeytin dalını Ricardo Quaresma reddetti. Olay şu şekilde gelişti:

"SENİNLE KONUŞMAK İSTİYOR, SİZİ GÖRÜŞTÜREYİM"

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, vatandaşı ve arkadaşı Quaresma'yı aradı. Sözcü'de yer alan habere göre; Josef'in üzüntüsünü anlatan Neto, "Seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim" dedi.

Ancak Quaresma geri çevirdi, "Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin. Konuşacak bir şey yok. Bu konuyla ilgilenmiyorum" dedi.

JOSEF DE SOUZA'YA KIZGIN

Tecrübeli futbolcunun, Josef'e çok kızgın olduğu, Brezilyalı ismi çıkan tüm olayların sorumlusu olarak gördüğü belirtiliyor.

Quaresma'nın, hakkında yazılanlar nedeniyle de kızgın olduğu, 16 maç ceza iddiaları nedeniyle moralinin bozulduğu ve hukuk grubuyla birlikte savunması üzerinde çalıştığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...