Mersin'deki uyuşturucu operasyonunda 42 gözaltı

Düzenleyen:
Mersin'deki uyuşturucu operasyonunda 42 gözaltı

YAŞAM Haberleri

Mersin'de jandarma ve polis ekiplerinin 30 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 42 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'dan getirilen uyuşturucuların Mersin merkez ve Erdemli ilçesinde piyasaya sürüldüğü bilgisini alan jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmaların ardından zanlıların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı. 
Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Erdemli, Toroslar ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda, 30 ayrı adreste arama yapıldı. Yapılan aramalarda satışa hazır 54 fişek eroin, bin 370 gram kubar esrar, 50 adet sentetik hap, 5 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 27 adet çeşitli silahlara ait fişek ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. 
Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 42 şüpheliden 23'ü tutuklandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...