Emniyet 'Gezi cephaneliği' sergiledi

Emniyet 'Gezi cephaneliği' sergiledi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da Gezi olaylarına karışan kişilere yönelik dün yapılan operasyonlarda ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, 40 adreste arama yapılmış ve 30 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Operasyonda ele geçirilen malzemeler de sergilendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sergilenen malzemeler arasında 4 silah, gaz maskeleri, baret, sopa,sapan ve bilye gibi malzemelerin bulunması dikkat çekti. Operasyonda gözaltına alınanların 23'ünün öğrenci olduğu ve girdikleri bir sınavdan çıktıktan sonra gözaltına alındıkları belirtildi. Operasyon kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ait bir yurtta da arama yapıldığı, bir öğrencinin de tıp fakültesindeki sınavından çıkışında gözaltına alındığı kaydedildi nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...