Dev heyecan

Dev heyecan

FUTBOL Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi kesinleşen Bursaspor'da büyük coşku yaşanıyor

Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi kesinleşen nbsp;Bursaspor'da büyük coşku yaşanıyor. nbsp;UEFA Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'nin 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıla indirmesi, Beşiktaş'ın 1 yıllık cezasını da onamasının ardından Bursaspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olması şehirde büyük heyecana sebep oldu. Bursa'da yayımlanan gazeteler haberi manşetlerinden verirken, Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz "Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi için yeni besteler yapmaya bile başladı. Kombine biletlerimiz tükenmek üzere. Şampiyonlar Ligi'ne hazırız" dedi. Bursaspor'un 3. ön eleme turundaki rakibi Cuma günü İsviçre'nin Nyon şehrinde çekilecek kura ile belli olacak.
BAŞARILI OLACAĞIZ
Yeni transferler Sebastien Frey ve Renato Civelli medya mensuplarının karşısına çıktı. Tecrübeli file bekçisi Frey, Bursaspor'da başarılı olabilmek için çalışacağını ve coşkulu bir taraftara sahip olan kulübe geldiği için mutlu olduğunu dile getirirken, Civelli ise Bursaspor'un gittikçe yükselen bir grafiği olduğunu ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
Taiwo'ya şok
Yeşil-beyazlı ekibin İtalyan devi Milan'dan kadrosuna kattığı Nijeryalı oyuncu Taye Taiwo'ya Fransa'dan kötü haber geldi. Fransız La Provence Gazetesi'nin haberine göre, Taiwo'nun Milan'dan önce forma giydiği Marsilya Kulübü'nde vergi kaçırdığı ve değeri 600 bin Euro'ya denk gelen 900 metrekarelik villasına el koyulacağı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...