Afrin gazisinin annesi: 'Üç oğlum da vatana feda olsun'

Düzenleyen:
Afrin gazisinin annesi: 'Üç oğlum da vatana feda olsun'

YAŞAM Haberleri

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir, taburcu oldu. Gazi Özdemir'in annesi, "3 oğlum var. Gerekirse iki oğlumu daha yollarım" dedi.

TSK'nın sınırlarımızı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir, "İyileşip hemen arkadaşlarımın yanına gideceğim" ifadelerini kullandı.

"KİMSE MERAK ETMESİN"

Harekatının ilk gününden beri bölgede olduğunu anlatan Özdemir, şöyle konuştu:
"Harekat çok güzel gidiyor, kimse merak etmesin. Allah'ın izniyle kazanacağız. Parmağım kırık, fazla bir şeyim yok, o kadar. İyileşip hemen arkadaşlarımın yanına gideceğim. Harekat devam ediyor, iyileştiğim gün yanlarına gideceğim. Herkes bilsin bir problem yok. Ben de iyiyim Allah'a şükür."

Afrin gazisinin annesi: 'Üç oğlum da vatana feda olsun'

GAZİ ANNESİ: BEN DE YEMEK YAPMAK İÇİN GİDERİM

Anne Zeynep Özdemir de vatan için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"3 oğlum var, en küçüğü asker. Yaralandı, geldi. Gerekirse iki oğlumu daha yollarım. Hatta kendim de yemek yapmak için giderim. Allah izin verirse hep birlikte destek olacağız."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...