Malouda fırtınası

Malouda fırtınası

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor'un Chelsea'den transfer ettiği Fransız oyuncu bugün imzalayacak

Trabzonspor'un Chelsea'den transfer ettiği Fransız oyuncu bugün imzalayacak. nbsp;Transferde atağa kalkan Trabzonspor, dünyaca ünlü oyuncu Florent Malouda'yı Trabzon'a getirdi. Bordo-mavili kulüp, Aykut Demir ve Batuhan Karadeniz transferlerinde olduğu gibi Chelsea'nin yıldızının işini de bir gecede bitirdi. Trabzonspor'un transfer görüşmelerinde etkin rol oynayan işadamı Kazım Şengöçgel, dün gece Fransa'da bir araya geldiği Malouda ile önce her konuda anlaşmaya vardı. Daha sonra kulübün tahsis ettiği özel uçakla Trabzon'a doğru yola çıkan Malouda, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık imza atacak.
GEÇEN SEZON OYNAMADI
İngiltere'nin Chaelse kulübüyle sözleşmesi sona eren Fransız oyuncu, Kazım Şengöçgel'le yaptığı görüşmenin ardından twitter hesabına "Uçmaya hazırım" yazarak, uçağın önünde çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da "Profesyonel futbolcu Florent Malouda'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan 33 yaşındaki Malouda, geçtiğimiz sezon Chelsea'de hiç bir resmi maça çıkmadı.

FORMALAR nbsp;YAKIŞTI

Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar dün tanıtıldı. Nike firmasının hazırladığı ve 3 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtımı, bordo-mavili futbolcular tarafından yapıldı. Trabzonspor iç sahada ilk şampiyonluğunu yaşadığı 1975-76 sezonundaki parçalı formayı giyecek. Tanıtım sonrası Trabzonspor'un genç oyuncuları Emre Güral ve Aykut Akgün yaptıkları açıklamada Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çok çalışacaklarını söyledi.

Bir takviye daha
Trabzonspor, pilot takımı 1461 Trabzon'dan Kadir Keleş'i
takıma dahil etti. Daha önce
1461 Trabzon'dan Fatih,
Abdülkadir, Yusuf ve Caner'e
Davraz kampı öncesi imza
attıran Trabzonspor,
Kadir Keleş'i de
kadrosuna aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...