Türk askerini görünce böyle sevindi

Düzenleyen:
Türk askerini görünce böyle sevindi

GÜNDEM Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen bölgelerdeki halkın, kendilerini ziyaret eden Türk askerine olan sevgisi kameralara böyle yansıdı.

Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı 47. gününde başarıyla sürerken, kritik bölgeler terör örgütlerinden tek tek kurtarılmaya devam ediyor. Teröristlerin elinden kurtarılan bölgelerdeki halk, Türk askerlerini karşısında görünce büyük bir sevinç yaşıyor. 

"TEYZE BEN DE KÜRDÜM"
Teröristlerden kurtarılan bir noktada kaydedilen görüntülerde, bombardıman altında zor günler geçiren halk Türk askerlerini sevgiyle karşılıyor. Görüntülerde Türk askeri yaşlı bir teyzeyi sakinleştirmek için su verip sohbet ediyor. Sohbet sırasında ise Türk askerinin "Teyze ben de Kürdüm" sözleri üzerine yaşlı teyzenin verdiği "Baş üstüne evladım" sözleri dikkat çekiyor. Şeran'da PKK'nın kendilerine zulm ettiğini söyleyen belde sakinleri, Türk askerlerinin başlarının üzerinde yerinin olduğunu ifade ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...