Yunan taksiciler UBER'e tekme tokat saldırdı

Düzenleyen:
Yunan taksiciler UBER'e tekme tokat saldırdı

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'ın başkenti Atina'da taksiciler, bir başka taksi hizmeti olan UBER'i protesto etti. Protesto sırasında taksiciler, UBER araçlarına tekme tokat saldırdı.

Yunanistan'da taksicilerin UBER eylemi vardı. Taksiciler arasında korsan taksi olarak adlandırılan UBER, Atinalı taksiciler tarafından protesto edildi. Attika Taksi Şöförleri Derneği (SATA) binası önünde toplanan grevdeki yüzlerce taksici, Maliye Bakanlığına yürüdü.

Yunan taksiciler UBER'e tekme tokat saldırdı

TEKME TOKAT SALDIRDILAR
Taksiciler bakanlık önündeki gösterileri sırasında taşkınlık çıktı. Taksicilerin grevlerine katılmayan meslektaşlarına ve Uber sürücüleri olduğu iddia edilen kişilere saldırdı.

Yunan taksiciler UBER'e tekme tokat saldırdı

POLİS MÜDAHALE EDEMEDİ
Taksicilerin tekmeli saldırısı sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. Araçların kaportalarında, boyalarında, camlarında ağır hasarlar oluştu. Sayıları az olan polis ekiplerinin müdahalesi ise yeterli olmadı.

SATA Başkanı Thanos Liberopoulos, Uber ve benzeri uygulamalar yasaklanmazsa turizm sezonunda grev ve gösterilerine devam edeceklerini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...