Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce ölümden döndü

Düzenleyen:
Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce ölümden döndü

YAŞAM Haberleri

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir kadın, Dünya Kadınlar Günü öncesinde kocası tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Ergenokon Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşi S.Ş. (34) uykudayken kocası B.Ş. (35) tarafından boğazı kesilerek öldürülmek istendi. Durumu fark eden S.Ş. yaşanan boğuşma sonrası canını kurtardı. Boğuşma esnasında boğazından, sırtından, elinden ve kafasından bıçak darbeleri alan S.Ş.'nin çığlıkları üzerine panik yapan kocası B.Ş. yaralı kadını bırakıp kaçtı.

Olay esnasında evde bulunan çiftin 2 ve 6 yaşındaki çocuklarının çığlıkları üzerine komşuların gelmesiyle hastaneye kaldırılan S.Ş.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan S.Ş.'nin eşinin Salihli Emniyet Amirliği birimlerince yapılan kontrollerde yakalanıp gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan B.Ş.'nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...