Alanya'da 3 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi

/ Kaynak: AA
Alanya'da 3 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Alanya'da 261 kilogram 810 gram esrar ele geçirildi. Öte yandan ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon lira olduğu öğrenildi.

Alanya'da piyasa değeri 3 milyon lira olan 261 kilogram 810 gram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, bir ihbar üzerine Alanya'da piyasaya esrar süren satıcıları takibe aldı. Ocak ayından bu yana zaman zaman yapılan operasyonlarda toplam 261 kilogram 810 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Alanya'da H.Ç, O.E, İ.Ö, Y.B, S.E, E.B, M.A. ve S.Y. ile Şanlıurfa'dan M.M. ve M.D. gözaltına alındı. "Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları" iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon lira olduğu öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...