PYD/PKK’nın çocuk savaşçıları belgelendi

Düzenleyen:
PYD/PKK’nın çocuk savaşçıları belgelendi

DÜNYA Haberleri

Uluslararası İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) tarafından da daha önce defalarca gündeme getirilen terör örgütü YPG/PKK’nın savaştırdığı çocuklar, bu defa kendi çektikleri fotoğraflarla belgelendi.

Afrin’de etkisiz hâle getirilen teröristlerin üzerlerinde ve barınma yerlerinde ele geçirilen fotoğraf makinelerinden çıkan hafıza kartları ile dokümanlar, terör örgütünün küçük yaştaki çocuklara verdiği silah eğitimlerini ortaya koyuyor. Ele geçirilen fotoğraflar ve dokümanlarda, yaşları 13 ile 17 arasında olduğu tahmin edilen çocuklara ait görüntüler bulunuyor.  Okul sıralarında kalem tutma yaşındaki çocukların, kaleşnikofları havaya kaldırdıkları ve nişan almış vaziyette silahlı eğitime tabi tutuldukları fotoğraflarda yer alıyor.  Çocukların, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan ve örgütün diğer sözde “yöneticilerinin” fotoğrafları önünde poz verdikleri görülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...