6 ineğin sıralı bir şekilde ölümü şoke etti!

Düzenleyen:
6 ineğin sıralı bir şekilde ölümü şoke etti!

YAŞAM Haberleri

Avustralya’da altı ineğin dikenli tel kenarında bir sıra halinde ölü bulunması, herkesi şaşırttı. Uzmanlar, hayvanların üzerilerine yıldırım düştüğü sırada, dikenli tele temas etmiş olabileceklerini tahmin ediyor.

Geçen hafta Avustralya’nın Queensland bölgesindeki fırtınadan sonra hayvanlarına bakmaya giden çiftçi Derek Shirley, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Çünkü çiftliğin dikenli telinin yanındaki 6 inek de cansız halde yerde yatıyordu. Fotoğrafı sosyal medyada paylaşan adamın yardımına konunun uzmanları yetişti. Sydney Üniversitesi’nden Dr. Sabrina Lomax, hayvanların üzerilerine yıldırım düştüğü sırada, dikenli tele temas etmiş olabileceklerini ifade etti. Bilim insanı Dr. Karl Kruszelnicki ise, yere düşen yıldırımın şokunun hayvanlara kalp krizi geçirtmiş olabileceğini belirtti.
6 ineğin sıralı bir şekilde ölümü şoke etti!
2016’da da Norveç’te 300’den fazla ren geyiği yıldırım yüzünden ölmüştü. O dönemde de uzmanlar, yıldırım bir bölgeye düşünce, hayvanların birbiriyle temas etmeden de topluca ölebileceğini ifade etmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...