Cinderesi düştü, teröristler tepe taklak oldu

Düzenleyen:
Cinderesi düştü, teröristler tepe taklak oldu

GÜNDEM Haberleri

Zeytin Dalı Harekâtı'nın başlangıcından bu yana çatışmaların sürdüğü Cinderesi beldesi bugün teröristlerden alındı. Cinderesi'nin düşmesiyle bölgede hareketlilik başladı.

TSK ve ÖSO, Afrin çevresindeki beldeleri teker teker teröristlerden temizlemeye devam ediyor. Raco’nun tamamen ele geçirilmesinin ardından, Cinderesi merkeze doğru operasyonlar hız kazandı. Afrin’e açılan kapı niteliğini taşıyan kritik Cinderesi belde merkezi ele geçirildi. Cinderesi belde merkezinde TSK ve ÖSO ile teröristler arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Merkezde bir taraftan da  arama tarama faaliyetleri yürütülüyor. ÖSO üyelerinin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara göre; teröristlerin arkada bıraktıkları paçavra ve posterler ezilirken, silahlara da el kondu. Cinderesi sokaklarındaki teröristlerin cesetleri de fotoğraflarda yer aldı. Bazı teröristlerin kuzeydeki Afrin'e doğru kaçtığı bildiriliyor. Kaçmaya çalışan teröristler TSK'ya ait silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) hedef alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...