Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri

44 yaşında ölen Yaşar Gaga Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Müzik dünyasının ünlü ismi Yaşar Gaga dün sabah çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Hastalığının cushing sendromu olduğu bildirilen 44 yaşındaki Gaga, yaklaşık bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Gaga için Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Gaga'nın babası Cafer Gaga, annesi Bedriye Gaga ve kız kardeşi Tülin Gaga taziyeleri kabul etti. 

Duygular anların yaşandığı cenazeye Cem Yılmaz Ajda Pekkan, Demet Akbağ, Meltem Cumbul, Rubato, Emel, Serkan Kaya, Gonca Vuslateri, Suzan Kardeş, Göksel, Gülben Ergen ve Ozan Çolakoğlu olmak üzere sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Yaşar Gaga için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Ortaköy mezarlığına götürüldü.

SEZEN AKSU HEP YAKINDAN TAKİP ETTİ
Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini dün sabah 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık" dedi.

Tülin Gaga sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezen Aksu hep yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımdaydı. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...