İhlas Koleji mezunlarına önemli fırsat

/ Kaynak: İHA
İhlas Koleji mezunlarına önemli fırsat

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eğitimde önemli anlaşmalara imza atan İhlas Koleji son olarak Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile eğitimde çözüm ortaklığı anlaşması yaptı.

Eğitimde önemli anlaşmalara imza atan İhlas Koleji son olarak Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile eğitimde çözüm ortaklığı anlaşması yaptı. nbsp;Karşılıklı görüşmeler sonucunda İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü'nde yapılan imza töreninde Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz ve İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç bir araya geldiler. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen Hami Koç, İhlas Koleji'nden mezun olan öğrencilere müjdeli bir haber verdi. "Yürüttüğümüz görüşmeler sonucunda İhlas Koleji'nden mezun olan öğrencilerin Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne kayıtları esnasında yüzde 10 indirim almaları konusunda mutabakata vardık." diyen Koç, bu oranın bir çok öğrenci için güzel bir imkân olduğunu ifade etti. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin mevcut olan on fakültesi, iki meslek yüksek okulu ve bir çok bölümüyle kaliteli bir eğitim verdiğine dikkat çeken Koç, İstanbul'un merkezindeki bu seçkin üniversite ile yapılan işbirliği sonucunda İhlas Koleji'nden mezun olan gençlerin önemli imkânlara sahip olacağını söyledi.
Eğitim alanında birçok vakıf ve devlet üniversitesi ile çözüm ortaklığı konusunda işbirliği anlaşmaları olduğunu belirten Koç, "Hedefimiz okullarımızdan mezun olan öğrencilerimizin yüksek öğrenimlerini de üst düzeyde tamamlamalarına yardımcı olmaktır" ifadesini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...