Fenerbahçe'den fikstür değerlendirmesi

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'den fikstür değerlendirmesi

FUTBOL Haberleri  / İHA

2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi sonrası Fenerbahçeli Yönetici Yalçın Haker, fikstür değerlendirmesinde bulundu.

2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi sonrası Fenerbahçeli Yönetici Yalçın Haker, fikstür değerlendirmesinde bulundu. Haker, "İlk yarıda derbilerin ikisini de evimizde oynayacağımız için mutluyuz" dedi. İlk maçlarını Torku Konyaspor'la deplasmanda oynayacaklarını kaydeden Haker, "Fikstür değerlendirmesini teknik ekibimiz, hocamız yapacaktır. Ama biz bu sezona çok iyi hazırlandık iyi transferler yaptık. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu. nbsp;Galatasaray derbisinin 11. haftaya denk gelmesini olumlu karşılayan Yalçın Haker, "En azından Galatasaray derbisinin sondan bir önceki hafta olmaması 11. hafta olması ortamın gerilmemesi açısından daha iyi olacak diye düşünüyorum" yorumunda bulundu. Sarı-lacivertli takımın, 2 yıl Avrupa kupalarından men edilmesiyle ilgili olarak da Yalçın Haker, "Tabi ki üzülüyoruz ama sonuçta arkadaşlar bunun için çalışmalar yapıyor. CAS'a başvurduk biz. Umudumuzu yitirmedik. Hukukla ilgili mücadelemiz devam ediyor. Şu an lig fikstürü çekimindeyiz ve ligi en iyi şekilde tamamlamak için uğraşacağız" şeklinde konuştu.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...