Kasiyer kızın darp edilip marketin soyulması olayında şaşırtan gelişme

Düzenleyen:
Kasiyer kızın darp edilip marketin soyulması olayında şaşırtan gelişme

YAŞAM Haberleri

Sancaktepe'de yüzleri maskeli silahlı kişilerce, Suna B. isimli kasiyerin darp edilip, marketin soyulması olayında şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Abdurrahmangazi Mahallesi Ravza Caddesi'ndeki bir markette çalışan Suna B. isimli kasiyerin darp edildikten sonra marketin soyulmasına ilişkin başlattığı çalışma kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına alındı. Gasp olayından sonra çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını belirledi.

Öte yandan soygun anında kadın kasiyerin hareketlerinden ve emniyetteki ifadelerinden şüphelenen polis, Suna B,'yi takibe aldı.

Şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasından şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, dün akşam Sancaktepe'de belirlenen adreslere baskın düzenledi. Baskında şüpheli Recep S. (22), Serkan E. ve Sinan Ç. yakalandı. Adreslerde yapılan aramada ruhsatsız iki tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi.

Şüphelileri sorgulayan ekipler, Recep S. ile kasiyer Suna B.nin (21) ilişkisi olduğunu ve olayı birlikte planladıklarını belirledi.


Polis, kasiyer Suna B.'yi de gözaltına aldı. Şüpheli Suna B'nin emniyetteki ifadesinde sessiz kaldığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

OLAY

Sancaktepe'de bir markete gelen yüzleri maskeli silahlı kişiler, kadın çalışanı darbettikten sonra 14 bin lirayı alıp kaçmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...