Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye Semih teklifi

Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye Semih teklifi

FUTBOL Haberleri

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Fenerbahçe başkan vekili Abdullah Kığılı'yla Semih Şentürk'ün transferini görüştüm" dedi.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Fenerbahçe başkan vekili Abdullah Kığılı'yla Semih Şentürk'ün transferini görüştüm. Kadro dışı olmasına rağmen 1 milyon 520 bin euro garanti para ödeyeceğine, bize 500 bin euroya verin, 1 milyon euro kazanın, teklifinde bulundum" dedi. nbsp;Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakıf Başkanı Ali Yılmaz, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Herkesin Antalyaspor marka değerine sahip çıkması gerektiğini dile getiren Başkan Gencer, geçen yıl 8000 kişilik Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda 2000 seyirci ortalamasını zor tutturulduğunu, gelecek yıl tamamlanması planlanan 33 bin kişilik stadı taraftarın doldurması için çalışmaların başlatılması gerektiğini belirtti.
Kombine biletlerde ilk defa ciddi blok rezervasyonların yaşandığını, bunun da kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Gencer, cumartesi ve pazar günleri kentteki 5 büyük restoranda garsonların Antalyaspor takımı forması giyerek görev yapacağını, bu uygulamanın genele yayılmasını istediklerini söyledi, "Avrupa kupasında oynamamız, en büyük hayalimiz" dedi.
AYBABA'NIN PEŞİNATINI BEŞİKTAŞ ÖDEDİ
Teknik direktörlük görevine getirilen Samet Aybaba'nın transferine de değinen Başkan Gencer, bu konuda Beşiktaş'la pazarlığa oturduğunu belirtti, "Beşiktaş'a 1 milyon 550 bin lira zaten vereceksiniz. Antalyaspor'a 500 bin lira verin, biz peşinatını ödeyelim, diyerek parayı aldım" dedi.
MİLAN BAROS'TA DA PAZARLIK
Transferlere de değinen Başkan Gencer, Milan Baros'a 2 farklı teklif yapıldığını, garanti para yerine rakamlar daha yüksek olduğu için maç başına sözleşmeyi kabul ettiğini söyledi, "Kendine güveniyor ki maç başına kabul etti. Bilmiyorum tarihte böyle bir sözleşme olmuş mudur?" diye konuştu.
SERKAN BALCI VE ÖMER ARSLAN TRANSFERİ
Trabzonspor'la daha önce 2 yıllığına 2.2 milyon liraya sözleşme imzalayan Serkan Balcı'nın Antalyaspor'la 1.2 milyon liraya anlaştığını haırlatan Başkan Gencer, kaleci Fonezzi'nin önceki yönetimin yaptığı anlaşma neticesinde sıfır bedelle takıma dahil olduğunu açıkladı. Aybaba'nın geçen yıl Beşiktaş'ta stoper olarak A takıma aldığı Ömer Arslan'ın da kiralık olarak cüzi maaş karşılığı Antalyaspor'a geldiğini belirtti.
SEMİH İÇİN YANIT BEKLENİYOR
Semih Şentürk için Abdullah Kiğılı ile yaptığı görüşme hakkında da bilgi veren Başkan Gencer, "Fenerbahçe'ye teklifimizi ilettik. Teklifimiz hala geçerli" dedi.
MAY MAHLANGU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Mali disiplini sürdürecekleini, 2023 Antalyaspor'unun temelini atmak istediklerini, bir stoperle bir orta saha oyuncusu almayı düşündüklerini ifade eden Gencer, İsveç Ligi'nde oynayan orta saha oyuncusu Güney Afrikalı May Mahlangu'dan cevap beklediklerini, Ankaragücü'nden Timur'un transfer sürecinin askıya alındığını söyledi.
SPONSORLUK GÖRÜŞMESİ
Rusya, Abu Dabi ve Çin'den dünya çapında 3 önemli firmanın sponsorluk talebinde bulunduğunu belirten Başkan Gencer, transfer ettikleri futbolcular için 11 Ağustos'da tören yapılabileceğinii belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...