Trabzonspor bombaladı, 'Türk futbolunu kirleten pervasızlar..'

Trabzonspor bombaladı, 'Türk futbolunu kirleten pervasızlar..'

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor Yönetim Kurulu, sessizliklerinin tek sebebinin UEFA sürecinin tamamlanmasını beklemeyi tercih etmeleri olduğunu bildirdi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, sessizliklerinin tek sebebinin UEFA sürecinin tamamlanmasını beklemeyi tercih etmeleri olduğunu bildirdi. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu adına internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği karar sonrası, karanlık ilişkilerle Türk futbolunu kirletenlerin, pervasızca çalmış oldukları haklarımızı, sanki kendi haklarıymışçasına kamuoyuna yansıtmaları kabul edilemez" ifadelerine yer verilerek, şunlar kaydedildi, "Türkiye Cumhuriyeti'nin adli makamlarını, devletin polisini suçlu gibi göstermeye çalışan bu kişiler, kendilerine yakışan sözüm ona ilkeleriyle bu süreçte tüm enstrümanları bittikten sonra, şimdi de futbolcularını kullanarak ne kadar çaresizlik içinde olduklarını göstermiş oldu. Bilinmelidir ki haklı olduğumuz bu davada sessizliğimizin tek sebebi UEFA sürecinin tamamlamasını beklemeyi tercih etmemizdir. Süreç tamamlandıktan sonra, yanlış kararlarından dönecek olan Türkiye Futbol Federasyonu da hakkımız olan şampiyonluğu bize teslim edecektir.
Emek hırsızlarının, sahibi olmadıkları bir hak için her türlü tutarsız ve mesnetsiz davranış içinde bulunan bu kişilerin eylemlerini hesaba katanların, hakkımızı vermedikleri takdirde hem Trabzonspor'un milyonlarca sevdalısının hem de ahlaklı temiz futbol paydaşlarının eylemlerinin önüne nasıl geçeceğini merak ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...