İrfan Buz: 'Bizim için çok önemli 3 puandı'

Düzenleyen:
İrfan Buz: 'Bizim için çok önemli 3 puandı'

SPOR Haberleri

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim için çok önemli 3 puandı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi Osmanlıspor sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz, “Bizim için olmazsa olmazlardan. 3 puan almak zorundaydık. Her hafta çetin bir mücadele var. Bizim için son haftalarda oyun anlamında aslında kötü değildik ama skor alamıyorduk. Bugün de bizim için bu çok önemliydi. Çok farklı kazanabilirdik. Bursaspor’un belirli oyuncularını kilitledik sonra kendi oyunumuzu sergiledik ve pozisyonlara girdik. Takımımı kutluyorum. Bursaspor benim için çok farklı ve değeri olan bir kulüp. Bizim için çok önemli bir 3 puandı” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...