Aslan’a kolay av

Aslan’a kolay av

SPOR Haberleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 20. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Eskişehir Basket’i İstanbul’daki maçta 84-78 mağlup edip 8. galibiyetini elde etti.

Üst üste yedinci yenilgisini alan ve bu yıl hiç galibiyet yüzü göremeyen Eskişehir Basket’te Rowland ve Marshall sakatlıkları nedeniyle bu maçta da oynamadı, Viacheslav Kravtsov ise ayak bileğinden sakatlanarak 6 dakika süre alabildi. Maçın ilk yarısı 42-36 sarı-kırmızılılar lehine tamamlandı. Üçüncü periyotta farkı 18 sayıya (51-38) kadar çıkaran Cimbom, sonrasında farkın erimesine engel olamadı. Dördüncü çeyreğin başında Galatasaray hücum organizasyonunu kaybedince fark 7 sayıya kadar düştü. Sonrasında oyunu kontrol altına alan Cimbom maçtan 84-78 galip ayrıldı. 6 sayılık farkla takımlar arasındaki ikili averaj eşitlendi. Galibiyetin mimarı; 21 sayı atıp 6 asist yapan Alex Renfroe oldu. Diğer sonuçlar:  Banvit-Yeşilgiresun: 104-80, İstanbul BB-Tofaş: 73-80.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...