Aydın Doğan 'sır toplantı' için ne dedi

- Güncelleme:
Aydın Doğan 'sır toplantı' için ne dedi

GÜNDEM Haberleri

Akşam gazetesinin 'Beykoz Konaklarında Sır Toplantı' haberiyle ilgili iş adamı Aydın Doğan'dan açıklama geldi.

Akşam gazetesinin "Sır Toplantı" başlığıyla duyurduğu habere Aydın Doğan cephesinden yalanlama geldi. Akşam'ın haberinde Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül'ün Hüsamettin Özkan'ın evsahipliğinde buluştuğu iddia edilmişti. Aydın Doğan, Akşam gazetesinin 17 Temmuz 2013 tarihli baskısında manşetten verilen "Beykoz Konaklarında Sır Toplantı" başlıklı haberi yalanladı. Doğan, haberin hayal mahsulü olduğunu söyledi. Aydın Doğan konuyla ilgili açıklamasında şunları ifade etti: "Akşam Gazetesi'nin bugünkü nüshasında manşetten verilen 'Beykoz Konaklarında Sır Toplantı' başlıklı haberin gerçekle ilgisi yoktur. Böyle bir toplantı olmamıştır. Masa başında hazırlanmış bu hayal mahsulü haber karşısında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum."
AKŞAM'IN İDDİASI NEYDİ?
Akşam'ın haberine göre eski başbakan yardımcılarından ve Bülent Ecevit'in sağ kolu Hüsamettin Özkan'ın Beykoz Konakları'ndaki evi Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül'ün buluşma noktası olmuştu
İşte Akşam'ın ilgili haberi:
Türkiye yaklaşık iki aydır Gezi Parkı'nda başlayan ve tüm ülkeyi saran eylemleri konuşuyor. Yabancı ülkelerin ve bazı işadamlarının açıktan destek verdiği iddiaları üzerine başlatılan eylemlerle ilgili soruşturmalar derinleşirken yaşanan süreç siyasi kulisleri de dalgalandırdı. Türkiye'nin önde gelen işadamlarının nbsp; sık sık bir araya gelerek bu olayları değerlendirdiği konuşuluyor. İddiaya göre, bu konuşmaların yapıldığı evlerden biri de eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit'in bir zamanlar sağ kolu olan Hüsamettin Özkan'ın Beykoz Konakları'ndaki evi...
YENİ YOL HARİTASI
Deneyimli siyasetçi Özkan'ın misafirleri arasında işadamları Aydın Doğan, Mustafa Koç ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi önemli isimler bulunduğu belirtiliyor.
Geçen hafta Beykoz Konakları'nda yapılan sır zirvenin, geç saatlere kadar sürdüğü öğrenildi. Zirvede bir araya gelen isimlerin, yeni bir oluşum içinde ya da siyasi bir yol haritası belirlemek üzere olduğu kulislerde dile getiriliyor.
GÜNDEM SARIGÜL MÜ?
Durumu merak edilen siyasetçilerin başında Mustafa Sarıgül geliyor. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sarıgül'ün aday göstereceği konuşulurken, Sarıgül'ün ise çekinceleri olduğu belirtiliyor. Sır zirvelerin ardında Sarıgül'ün durumunun konuşulduğu da iddialar arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...