Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır’da Sarıyer otobüsüne taşlı saldırı

Düzenleyen:
Diyarbakır’da Sarıyer otobüsüne taşlı saldırı

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta mücadelesinde Amed Sportif ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarıyer’in takım otobüsü taşlı saldırıya uğradı. Olaylarda yaralının olmadığı öğrenildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sarıyer, 26. hafta mücadelesinde deplasmanda Amed Sportif ile karşılaşacak. Mücadele için Diyarbakır’a giden İstanbul ekibinin takım otobüsü, maça giderken taşlı saldırıya uğradı. Emniyet güçlerinin aldığı tedbirler altında stada giden Sarıyer ekibine yapılan saldırı sonrasında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, güvenlik seviyesini yükseltirken, 500 emniyet birimini bu maçta görevlendirdi. Sarıyer, yoğun önlem altında stada ulaşırken, stadyum çevresi ve tribünlerde de olaylar devam etti.

Diyarbakır’da Sarıyer otobüsüne taşlı saldırı

Yöneticilere tehdit

Sarıyerli futbolcuların sahaya çıkmasının ardından küfürlü tezahürat yapılırken, protokol tribününde de sıkıntılar yaşandığı öğrenildi. Sarıyerli yöneticilerin protokol tribününe alınmadığı öğrenilirken, kimliği belirsiz bazı kişilerin, Sarıyer yöneticilerini tehdit ettiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...