Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Monaco'dan çılgın transfer teklifi, '60 milyon Euro'

Monaco'dan çılgın transfer teklifi, '60 milyon Euro'

FUTBOL Haberleri

Fransa Ligi takımlarından Monaco, kadrosuna bir yıldız daha katmak istiyor. Fransız ekibi bu kez Zenit'te forma giyen Brezilyalı yıldızın peşinde...

Fransa Ligi takımlarından Monaco, kadrosuna bir yıldız daha katmak istiyor. Fransız ekibi bu kez Zenit'te forma giyen Hulk'un peşinde. Transfer döneminin ilk günlerinden bu yana kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkatleri üzerine çeken Monaco'nun bu kez Zenit'te forma giyen Hulk'u kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi. Fransız yayın organı RMC Sport'un iddiasına göre, Monaco Kulübü, Brezilyalı atak oyuncusu Hulk ile anlaşma sağladı. Ayrıca transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtildi. Zenit'te gösrerdiği performansla beklentileri karşılayamayan ve 30 resmi maçta 11 gol atabilen Hulk için Monaco'nun Zenit'e 60 milyon euroluk teklif yapacağı öne sürüldü. Hulk'un menajeri Teodoro Fonseca ise Monaco hakkında çıkan dedikodular hakkında "Bu konuyla ilgili konuşmak kulübün bileceği bir şey" dedi. Bir dönem Porto'da forma giyen Radamel Falcao'nun Monaco'ya transfer olmasının ardından Hulk'un da Fransız ekibine imza atması durumunda iki eski Portolu yeniden bir araya gelmiş olacak. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...