Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal'dan UEFA cezasına karşı iddialı cevap

Ersun Yanal'dan UEFA cezasına karşı iddialı cevap

FUTBOL Haberleri

Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye verilen cezanın UEFA Tahkim Kurulu tarafından 2 yıl olarak onaması kararını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Tahkim Kurulunun, sarı lacivertli ekibe verilen 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıl olarak onamasıyla ilgili kararını değerlendirdi. Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası Tesisleri'nde takımıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yanal, gazetecilere ilettiği mesajda, UEFA Tahkim Kurulunun kararıyla ilgili süreçte Fenerbahçe yönetiminin yoğun çaba harcadığını kaydetti. Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu belirten Yanal, "Fenerbahçe'nin sayın başkanı ve yönetimi elinden geleni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Takım olarak tamamen lige motive olmuş durumdayız. Cevabı şampiyon olup sahada vereceğiz" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...