Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nostaljik araçlarla Afrin Harekatına destek

Düzenleyen:
Nostaljik araçlarla Afrin Harekatına destek

YAŞAM Haberleri

Afrin’de devam eden ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda ve vatan savunmasında şehit düşen tüm şehitler için sosyal medyada grup oluşturan ‘Hacı Murat 124 Muğla’ grubu, önce şehitler için lokma dağıttı, ardından konvoy halinde Afrin harekatına destek verdiler.

Afrin harekatına destek vermek için sosyal medyada oluşturdukları grup kanalıyla bir araya geldiklerini açıklayan Selami Yalçın, “Bugüne kadarki tüm şehitlerimiz ve Afrin şehitlerimiz için lokma döktürdük ve dağıttık. Sosyal medya kanalıyla yaptığımız çağrımıza, Muğla genelinde müsait olan arkadaşlarımız nostaljik Murat 124 araçları ile katıldı. Lokmamızı vatandaşlarımıza dağıttık. Allah bundan sonra İnşallah şehit ateşinin evlere düşmesini nasip etmez” dedi. Muğla AVM önünde gerçekleştirilen lokma dağıtım etkinliğinin gardından Murat 124 tutkunları araçlarına taktıkları Türk Bayrakları ile çevre yolunda konvoy oluşturdular. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...